Sikkerhetssystemet

Sikkerhetssystemet

Servicevennlig / Driftssikkert / Minimalt med vedlikehold

Meget driftssikkert sikkerhetsgulv

Sikkerheten først og

Kvalitet

Sikkerhetsplattformen / Sikkerhetsgulvet

Dette er markedets best løsning og kommer ferdig montert. Sparer tid på feilmontering og har de beste løsningene for drift og vedlikehold. Ingen snublekant da gulvet går i flukt med bakken. Sikkerhetsgulvet er også sertifisert i henhold til SN-EN13071.

Se på prosessen hvordan gulvet fungerer

Hvordan virker dette

11

I flukt med bakken

Sikkerhetsgulvet går i flukt med bakken som gjør at det ikke blir en snublekant og skaper farlige situasjoner. Dette fører også til at det ikke er utsatt for vanninntrenging under bakken.

100% Vanntett! 

 Driftssikkert!

Skal du ha det beste sikkerhetsgulvet på markedet, så har vi det her!

 

22

Enkel tilgang for service

Sikkerhetsgulvet har en enkel tilgang til service og vask. Det kan enkelt åpnes i vertikal stilling for enkel tilgang til betongbrønnen. Smøre de bevegelige delene er også enkelt fra denne stillingen. Få bevegelige deler og dette gjør systemet meget driftssikkert.

Enkel tilgang!

Driftssikker!

Skulle en av dørene bli skadet, kan den enkelt byttes uten verktøy. Åpne dørene i vertikal stilling for så løfte den av.

 

33

Med innercontainer i brønnen

Innercontaineren kommer transportert i brønnen med sikkerhetsgulvet ferdig montert. Dette gjør at det ikke blir noen feilmonteringer og de som monterer sparer tid. Det er også en besparelse på transportkostnader igjen som sparer miljøet.

Ferdig montert!

Sparer miljøet!

Dette betyr at brønnen kommer med sikkerhetgulv og innercontainer og kan løftes rett på plass i hullet som er gravd klart. Fylle på med fyllmasse, så er det bare og ettermontere innkasthuset.

 

 

Sikkerhet først

 

Fleksibelt sikkerhetsgulv

Dette kan vi
tilby

Console i låst posisjon

Sikkerhetsgulvet i lukket stilling så ingen faller ned i betongbrønnen ved tømming. Det er tåler også at noen kan gå over det uten at det åpner seg. Det er følger EN13701 standarden.

 

 

Console med container posisjon

Sikkerhetsgulvet med innercontainer på plass i betongen. Da det er fjærbelastet, så følger det med innercontainerne opp og setter seg i låst stilling. Det må berøres to av de oransje “pinnene” samtidig for at en dør skal åpne seg.

 

 

Console i service posisjon

Sikkerhetsgulvet i service stilling. Her får du enkel tilgang til brønnen for vask og service uten at du trenger verktøy for å utføre jobben. Markedets beste løsning!

 

 

Se på våre andre produkter

Både over og under bakken

Frog over bakken container

Frog er vår overbakken løsning som passer inn der de ikke kan grave. Frog 3m3 kan graves ned kun 40 cm så innkasthøyden blir ideell. For maks fyllingsgrad så leverer vi de med doble innkast.

Toronto delvis nedgravd

Toronto leveres til alle fraksjoner i med innercontainer i stål og betongbrønn. Solid og meget effektivt med låssystemer.

Bagio delvis nedgravd

Bagio er vår delvis nedgravde avfallsløsning som leveres med både dobbel trommel og tilpasset access kontroll. Kan leveres uten trommel tilpasset alle fraksjoner.

 

Spread the love